Thursday, January 29, 2009

Lullaby

Tadi malem nemenin Arka bobo nyanyiin ini terus sampe kusut (habis tiap berhenti nyanyi dia langsung sewot sih!), akhirnya seharian ini berdendangnya lagu yg sama. Daripada penasaran, ditulis disini aja deh..kl aja habis ini jadi lupa :-P

Lagu ini yg biasa saya nyanyiin sebelum Arka tidur, well this is his favorite. Walaupun ada bbrp lagu lain yg agak kurang nyambung seperti Thomas, somewhere out there(waktu jaman dia tergila2 Thomas, tiap mo bobo dia minta dinyanyiin theme song nya Thomas, gak nyambung kan?)

Begini lagunya : *singing mode on*

Lullaby and goodnite, all the stars shine so bright
Dream of heaven my dear one, until morning brings the sun
Come lay down now and sleep, may your slumber be sweet
Come lay down now and sleep, may your slumber be sweet

Lullaby and goodnite, dream of paradise bright
There is moonlight in the sky, and the angels stands near by
They protect you from harm, you are save in God's arm
They protect you from harm, you are save in God's arm

Gitu text-nya...biasanya sih kalo dah ngulang dua kali, mama-nya yang ngantuk..khikhikhikhi...pas nyanyinya dah mulai ngaco karena hampir ketiduran, pasti ditarik2 sama anak kecil yg sewot ngomong "Mama nyanyinya yang bener dong..."and here i go again again again again....till i really fall asleep :) ZzzzzzZZZZZ

(Trus gimana nasib Arka? Entahlah, mungkin dia capek sendiri maksa mama-nya nyanyi tp dicuekkin karena saya dah pulesssss...hehehehe. Makanya saya lbh suka bacain buku cerita instead of jadi biduan sebelum tidur)

2 comments:

  1. When a school or a school district resides outside a city.
    Recently, I read an article in Scientific American by Adam Hadhazy.

    Concrete design- basic working stress and limit state design concepts, analysis of ultimate load capacity and design of members subjected to flexure,
    shear, compression and torsion by limit state methods.


    Also visit my web page ... seron93.kr ()

    ReplyDelete
  2. Greetings from Idaho! I'm bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break.
    I really like the information you present here and
    can't wait to take a look when I get home.
    I'm surprised at how fast your blog loaded on my phone
    .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good blog!


    My blog post :: Coach Logo Monogram Purple Samsung Galaxy S4 9500

    ReplyDelete